ADVOKATFIRMAN TRESCHOW & PARTNER

Treschow & Partner

Treschow & Partners kompetenta jurister arbetar för att effektivt hantera de mest juridiskt komplexa frågorna för våra klienter i Sverige och runt om i Europa.

Vi biträder ett stort urval av företag i olika storlekar från nystartade techbolag, etablerade börsbolag till enskilda personer.

Vi vet att våra klienter verkar inom väldigt olika branscher och har olika utmaningar. Därför sätter vi alltid samman ett team med specifik erfarenhet som matchar den kompetens som behövs i Ert ärende för att kunna tillgodose Era behov och kunna hjälpa Er att uppnå Era övergripande mål. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ rådgivning med lyhörda jurister med spetskompetens för att Ni ska få bästa möjliga hjälp med Ert ärende.

Vi strävar efter att vara marknadens mest attraktiva rådgivare och med ett stort engagemang gör vi vårt yttersta för att våra klienter ska nå framgång. Genom att vara lyhörda och viljan att alltid göra vårt bästa har våra jurister bidragit till flertalet mycket framgångsrika och uppmärksammade mål.

Vi är löpande ute och undervisar för branschfolk inom fastighetsrätt, entreprenadrätt och hyresrätt.