Om oss

FULLSERVICEBYRÅ SOM TILLHANDAHÅLLER JURIDISK RÅDGIVNING

Treschow & Partner

Vi är professionella och kunniga rådgivare inom juridik och vi brinner alltid för att göra vårt bästa.

Våra jurister är engagerade och lyhörda inför era behov för att kunna ge er det stöd ni behöver. Vi har stor erfarenhet av avtal och erbjuder högkvalitativ juridisk rådgivning i alla avtalssituationer. Vi biträder i avtalsförhandlingar genom att förhandla, upprätta, granska och projektleda olika kommersiella avtalsprojekt.

Våra jurister har bred kompetens att hantera juridiska och kommersiella frågor avseende företagstransaktioner, bolagsrättsliga- samt arbetsrättsliga ärenden.

Med vårt stora yrkeskunnande ser vi till att just Du får den hjälp Du behöver. Vi är en advokatbyrå i Göteborg som är verksamma i hela Sverige och strävar alltid efter att Du som klient, oavsett privatperson eller företag, ska känna Dig väl omhändertagen och respekterad och hållas uppdaterad under hela ärendets gång.

Vi hjälper Dig genom perioder där Du är i behov av juridisk expertis inom rättsområden som fastighetsrätt, entreprenadrätt, hyresrätt, affärsjuridik, hästjuridik , båtjuridik, och ekonomisk familjerätt. Med vårt stora yrkeskunnande ser vi till att just Du får den hjälp Du behöver. Treschow & Partner är en advokatbyrå i Göteborg som är verksamma i hela Sverige.

Vi strävar alltid efter att Du som klient ska känna Dig väl omhändertagen och respekterad och hållas uppdaterad under ärendets gång. Vi hjälper Dig också med att undersöka om Du kan få ekonomisk hjälp för våra kostnader.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri inledande konsultation med en advokat per telefon.